Medaleid Eesti meistrivõistlustelt

Eesti meistrid tavaradadel ja noorte, veteranide teates selgitati Põlulas. Eesti meistrikulla võitis TOIVO SAUE M75 klassis. Hõbemedalitele tulid MARIA ELLER N18 ja ELO SAUE N50 klassides. MIA ESTA võitis pronksmedali N14 klassis. Palju õnne!

Tublid olid ka Mati Mägi 5.koht M45, Anu Saue 6.koht N70 ja Atso Kesküla 8.koht M14klassis.

Teateorienteerukises võitis meie teatemeeskond koosseisus MATI MÄGI, TAMMO ESTA, TANELESTA M45/50 klassis HÕBEMEDALI. Palju õnne! Tublilt jooksid ka noored M14/16 klassis Mia Esta, Joosep Esta, Atso Kesküla saavitades 7.koha. Toomas Mast, Kalju Tammeveski,  Allar Padari olid M55/60 klassis 8-ndad.

Eesti meistrivõistlused pikal rajal peeti 16.septembril Koijärvel. Maria Eller võitis hõbemedali klassis N18 ja Toivo Saue pronksmedali klassis M75.

Augustis võistlesid Anu Saue, Helve Kansi ja Toivo Saue veteranide MM-l Sloveenias. Toivo Saue sai 6.koha tavarajal, kus oli 155 osalejat 20-st riigist. Palju õnne!