Hiiumaa 62. karikavõistlused õnnestusid

Hiiumaa 62. karikavõistlused õnnestusid.

Meie esindusvõistlus toimus seekord Kõpus Ülendi maastikul. Meeldivalt palju oli osalejaid, ka kaugetest Eestimaa paikadest. Tore, et nii suuri kui väikeseid hiidlasi oli palju võistlemas. Samuti oli meeldiv kohtuda taas vanade tuttavatega. Imeilus  suvine ilm oli nagu meie poolt tellitud.

Esmakordselt oli rajameistriks Marko Süld. Rajad olid rasked, aga huvitavad. Suured tänud Markole tehtud töö eest!

Tänud ka nööriraja rajameistritele Regina Paulus, Kaspar Jaakson ja Elo Saue. Tänud ka Toivo Sauele kaardi tegemise eest!  Suured tänud IT tegijatele Evert Padarile ja Kustu Künnapasele! Tänud kohapeal asjatundlikult tegutsenud: Ave Tartu, Ülle Padari, Maiu Toomemäe, Inge Talts. Tänud abi eest: Peedo Pihlamägi, Kalju Tammeveski, Tanel, Tammo, Mia ja Joosep Esta, Merike Vanjuk, Helve Kansi, Toomas Mast, Kristi Heilman, Kairi Pisa, Märt Maripuu. Olen uhke, et meil on klubis toredad ja abivalmis inimesed!

Tänan ka toetajaid ja võistluse kordaminemisele kaasaaitajaid: AS Jetoil, AS Sportland Eesti, COOP Hiiumaa, CRAMO, Hiiumaa Spordiliit, Hiiumaa vald, AS Salva Kindlustus, OÜ Recado Meedia, MTÜ Hiiumaa Jooksugrupp, Jesper Parve, Marje Randmaa, Aleksander Vanjuk.

Suurte tänudega Eda Tärk