MIA ESTA Eesti meister

Võib olla pilt järgmisest: ‎3 inimest, jalgratas ja ‎tekst sisuga: ‎EESTI ORIENTEERUMISLIT S SAMI express rac อากกาดนาอแฟ์งปลเอส Greenfox S SAMI ZOF NTBRNATON WEBIMAIONILCHIESTESTHETDSISTEN OMENT EEXNG PEDSLATION ace logisti ICROUG aby SKSAUS TAMMED express Hekotek vale KİNGIVABRIK VICHY VITAMIX VICHY KINGIVABRIK S SAM 電問UG Ogistics Hekotek 樂 CHnUG KINGIVABRIK レ Sauevald S Sauevald Saue vald press Gree Stebby VICHY VITAMIK Hekote istics ن Stebby S SAMI net VITAHIY He ANIAR ace reenfox MAGAZIIN sti 1C mikacas Stebby 他地 Stebby KЛEHB xpress ek ace lOgist ace logistics S SAMI expre: GIVABRIK VICHY ITAHIX 迷 CMMUO MAGAZIIN 2 1 3‎‎‎

Nädalavahetusel Haapsalus toimunud Eesti MV sprindis võitis Eesti meistritiitli N14 klassis MIA ESTA. Palju õnne!

Hõbemedalile tuli ELO SAUE N50 klassis ja pronksid võitsid MATI MÄGI M45 ja TOIVO SAUE M75 klassis, Joosep Esta oli ka tubli viienda kohaga M14 klassis, samuti oli viies Toomas Mast M60 klassis.

Sprinditeates jäid meie võistkonnad neljandateks. MN45-50 klassis kooseisus Elo Saue, Mati Mägi, Tanel Esta, Kristi Heilman ning MN65+ Ene Leht, Peedo Pihlamägi, Toivo Saue, Anu Saue.

Foto autor on Allan Mehik