Medaleid ja häid kohti Eesti meistrivõistlustelt

Põlvas peetud Eesti meistrivõistlustel sprindis tuli Eesti meistriks TOIVO SAUE M70 klassis. Hõbemedali võitsid MARIA ELLER N18 ja ELO SAUE N45 klassides. Tublid olid ka Toomas Mast 5.koht M55, Mati Mägi 6. M40, Marta Maripuu 7. ja Mia Esta 12. N14 klassides.

Öisel tavarajal Põlvamaa metsas võitis Eesti meistritiitli ELO SAUE N45 klassis ja TOIVO SAUE hõbemedali M70 klassis. Esikümnesse jõudsid veel Maria Eller 4.koht N18, 7. Marta Maripuu N14, 7.Tanel Esta M45, 8. Mati Mägi M40 klassis.

Sprinditeates oli HOK/Hiiumaa Spordikooli võistkond seitsmes koosseisus Marta Maripuu, Jan Samarodni, Joosep Esta, Mia Esta. NM45-50 võistkond koosseisus Inga Karu, Toomas Mast, Allar Padari, Helve Kansi saavutas samuti 7.koha ning MN21 võistkond Maria Eller, Kustu Künnapas, Mati Mägi, Elo Saue oli 10.-s.

Eesti meistrivõistlustel rattaorienteerumises Kõrvemaal koos Balti riikide MV-stega  võitis TOIVO SAUE M70 klassis hõbemedali lühirajal, sprindis ja tavarajal oli Toivo neljas.
MARIA ELLER võitis Balti riikide meistrivõistlustel HÕBEMEDALI Eesti N18-20 teatenaiskonnaga. Tavarajal oli Maria N18E 7-s. Noortekoondisesse kuulus ka MARTA MARIPUU, kes tavarajal oli N14 klassis 10-s.

Kõik olete väga tublid!