61. Vabariiklik Jüriööjooks

Laupäeval tegime kõik koos ilusa võistluse. Avamine Kärdla keskväljakul ja sellele järgnenud rongkäik oli uhke ilusa hobuse ning kaarikuga.

Spordikeskuse ees live ekraani kaudu sai võistlust jälgida. Võistlejatele olid mugavused loodud: ootad oma vahetust soojas ruumis ja peale võistlust korralikud pesemisvõimalused, soovijatele samas majas majutus. Komandandi tiim eesotsas Kalju Tammeveskiga tegid ära suure töö võistluskeskuse ehitamisega. Kõik kohtunikud tegid asjaliku töö.

Erilised tänusõnad IT mehele Kustu Künnapasele!

Tuhat tänu: Toivo Saue, Kalju Tammeveski, Elo Saue, Tõnis Saarnak, Märt Maripuu, Tanel Esta, Tammo Esta, Mart Eller, Inge Talts, Marina Väljas, Maiu Toomemäe, Ruth Esta, Ene Leht, Ave Tartu, Anu Saue, Marta Eller, Annela Orr, Katre Kaar, Taivo Rist, Anne Luukas, Hannela Tartu, Elen Maripuu, Piibe Kivisilla, Ülle Padari, Joosep Esta, Jan Samorodni, Kalli Samorodni, Atso Kesküla, Martin Samorodni, Johanna Trei, Siiri Talts, Maria Eller. Olite väga tublid!

Tänan toetajaid: AS Sportland Eesti, Hiiumaa vald, Kultuuriministeerium, COOP Hiiumaa, Cramo, EMSL “Jõud”, Hiiumaa Spordikeskus, Tariston, Hiiumaa Jooksugrupp,

Tänan kaasaaitajaid: Andres Laanejõe koos Emmaste Põhikooli õpilastega, Kärdla Politseijaoskond, Kärdla Kultuurikeskus, SA Hiiumaa Haigla, SK100, Kaja Tuisk, Jana Tammeveski, Erkki Teras, Tiina Koit, Heino Veanes, Arno Kuuse, Meelis Atonen, Sixten Sild. Eriline tänu ka Tomi-Andre Piirmetsale ja tema meeskonnale ja Hiiumaa Spordikeskuse töötajatele ja Martin Laurile.

Tegime suurepärase võistluse!

Eda Tärk