Eesti Koolispordiliidu MV Malvastes.

MV-stel osales 99 õppurit 23 Eesti erinevast koolist. Suure tänud rajameistrile TANEL ESTA-le suurepärase töö eest! Suured tänud abilistele, tänu teile õnnestus võistlus väga hästi- Kustu, Ave, Elo, Ene, Inge, Ruth, Merike. Täname Randmäe Puhetalu peret ja SA Hiiumaa Sport Martin Laurit!

Eesti koolinoorte meistriks tuli ATSO KESKÜLA. Hõbemedalid võitsid MIA ESTA ja MARTA MARIPUU. Pronksmedalid võitsid ART EUGEN REMMELG ja JOHANNA VIILUKAS. Neljandad olid oma vanuseklassides Joosep Esta, Johanna Trei, Jan Samarodni ja Herta Kesküla. Viies oli Helisa Tartu, kuuendad Martin Samarodni ja Kätlin Mast.
1.-9. klasside suurte koolide arvestuses saavutas Kärdla Põhikool II koha. 1.- 9.kl. väikeste koolide arvestuses oli teine Emmaste Põhikool ja kolmas Palade Põhikool. Koolide aktiisuse karika võitis Kärdla Põhikool, Emmaste kool oli seitsmes ja Palade kool kaheksas. Palju õnne!
Suured tänud Randmäe puhketalu perele! Tänud hr. Martin Laurile !

Hiiumaa 60. karikavõistlus läks hästi korda. Tänan kõiki, kes aitasid kaasa: Toivo, Anu, Kustu, Kalju, Maiu, Siiri, Inge, Ene, Tanel, Mart, Alar, Kalli, Marina, Hannela, Marta, Ruth, Aleksander Vanjuk, Marje Randmaa, FIE Aimar Hansen, perekond Kütt, hr. Riho Talumaa, hr. Peeter Põlluveer. Suured tänud! Tänan ka meie toetajaid: AS Jetoil, AS Sportland Eesti, Hiiumaa vald, COOP Hiiumaa, Kultuurkapitali Hiiumaa ekspertgrupp, Hiiumaa Spordiliit, AS Salva Kindlustus, OÜ Recado Meedia, MTÜ Hiiumaa Jooksugrupp.
Suured tänud Heino Mardistele!
Karikad võitsid: M12 JAN SAMARODNI, N10NR JOHANNA VIILUKAS, N12 MARTA MARIPUU, N14 HELISA TARTU, 16 MARIA ELLER, M55 klassis ANDRES LAAS. Teine oli N16 klassis Herta Kesküla. Kolmandad kohad saavutasid N10NR Johanna Trei, M10NR Martin Samarodni, N21 Elo Saue, M21 Mati Mägi, N45 Ruth Esta, M55 Peedo Pihlamägi. Palju õnne!

OLITE KÕIK VÄGA TUBLID!

Eda Tärk