Meie noored on väga tublid!

EOL ja AS Printcentri karikasarjas osalesid tänavu meie noored aktiivselt treener Anu Saue ja Kristi Heilmani juhendamisel. Sarja kokkuvõttes oldi üliedukad. N12 klassis võitis KÄTLIN MAST ja viienda koha sai HELISA TARTU /neil oli 32 konkurenti/. N14 klassis saavutas MARIA ELLER teise ja HERTA KESKÜLA kolmanda koha seda 23 võistleja seas. N18 klassis tuli auhinnalisele teisele kohale SIIRI TALTS, N16 klassisoli 7. ELIISE KESKÜLA. M18 klassis oli KUSTU KÜNNAPAS kokkuvõttes neljas. Tublid!!!
Eesti Koolispordiliidu meistrivõistlustel valikorienteerumises võitis kuldmedali 6.-7.klasside arvestuses HERTA KESKÜLA ja HELISA TARTU saavutas kuuenda koha. 8.-9.klasside arvestuses võitis samuti kuldmedali MARIA ELLER. Suuremate koolide 1-9.kl.arvestuses oli Kärdla Põhikool võistkondlikult kolmandal kohal.
HOK