EMV lühirajal ja MN21 teates

Eesti meistrivõistlused lühirajal klubi noorliikmetele edukad! Võistlus peeti Elva lähistel Vitipalus mullustel maailmameistrivõistluste maastikul. Võideti 4 medalit noorte hulgas: Herta Kesküla võitis N14 klassis esikoha nagu ka Kustu Künnapas M18 klassis. Kustu sai konkurendiga täpselt sama aja, – mõlemale kuld. N14 klassis kaotas Maria Eller Hertale 9 sekundit – tasuks hõbemedal. N16 klassis võitis Eliise Keskküla pronksmedali. Herta, Maria ja Eliise on Kärdla Põhikooli ja Hiiumaa Spordikooli õpilased. Kustu õpib Audentese spordigümnaasiumis Otepääl.

Täiskasvanute hulgas saavutas kõige parema tulemuse M70 klassis Toivo Saue – kulla.

Teised top 10 kohad:
M35 – Taivo Timmusk 6.
M40 – Mati Mägi 9.
M50 – Allar Padari 8.
N14 – Kätlin Mast 8.
N18 – Siiri Talts 5.
N65 – Anu Saue 4.

Pühapäeval oli Vitipalus  täiskasvanute (MN21) võistlusklassis teatevõistlus kolmeliikmelistele võistkondadele. Meie noortest koosnev võistkond (Siiri, Maria ja Eliise) saavutas 20 võistkonna hulgas 13. koha ning m eeskond (Kustu Künnapas, Taivo Timmusk, Mati Mägi) sai 30 tiimi seas 11. koha.

Järgmisel nädalavahetusel toimuvad Balti Meistrivõistlused Rõuges, kuhu lähevad Eesti koondisega ka Kustu,Siiri, Maria, Eliise ja Herta. Kõikidel soovijatel on võimalus kaasa lüüa avatud radadel.