Päevakute hooaeg läheneb

LP. ORIENTEERUJAD.

Orienteerumisaasta algas klubi liikmetele edukalt. Eesti MV-tel suusaorienteerumises Hatikul ja Haanjas, vastavalt tava- ja lühirajal ning sprindis ja sprinditeates esinesid võimsalt TOIVO SAUE, kes võitis M65 klassis sprindis kuldmedali, tavarajal hõbemedali ja lühirajal proksmedali ning  koos TOOMAS MAST´iga  sprinditeates pronksmedali.  Lisaks saavutas Toomas sprindis  M55 klassis 7. koha. Tavarajal võitis pronksmedali M35 klassis Taivo Timmusk. Lisaks oli Taivo  ka rajameister Haanjas.

25.aprillil algab kodune orienteerumishooaeg neljapäevakuga Palukülas. Kalenderplaanis on meil 22 päevakut, uute võistlusmaastikena kasutusel Viskoosa ja Kõpu. Päevakud toimuvad traditsiooniliselt, start avatud kell 17.00- 19.00. Stardimaks täiskasvanutele 3.- eurot. Hooaja lõpus loosime aktiivsemate osalejate vahel välja spordijalanõud AS Sportlandilt. 17.-18.augustil korraldame Mägipäl Hiiumaa 58. karikavõistlused, milleks kaardistab Toivo Saue uut maastikku. Ka tänavu teeme orienteerumistunnid Emmaste, Käina ja Lauka koolides ning Emmaste lasteaias.

Kutsume kõiki üles end kirja panema neljapäevakute rajameistriteks! Jüriööjooks tulebki ära jätta, kuna pole rajameistrit ja paljud lähevad samal ajal võistlema Peko kevadele.
Toetame Eesti koondises võistlemise korral meie noori Kustu Künnapas, Siiri Talts, Eliise Kesküla ja Maria Eller. Noortega teevad jätkuvalt tänuväärset tööd Anu Saue ja Kristi Heilman.
Suured tänud Peedo Pihlamäele, kes tegi korda ruumi klubi  varustuse hoidmiseks!
Meie ettevõtmisi toetavad AS Jetoil, AS Sportland, AS Jalajälg, Hiiu vallavalitsus, Coop Hiiumaa, AS Salva Kindlustus, Kultuurkapitali Hiiumaa ekspertgrupp, Kohaliku omaalgatuse programm, EOL. Suured tänud Teile!
HOK-i juhatus